title:'Zimbabwean Art and the artists'

Prijzen

Bij alle beelden die te koop zijn, zijn richtprijzen aangegeven. Deze prijzen zijn door ons met zorg gecalculeerd, maar er is altijd een mogelijkheid voor onderhandeling. Ziet u iets moois, dan kunt u een bod doen. Wij reageren op elk bod, maar is het bod erg afwijkend en in onze ogen onredelijk, dan zullen wij de onderhandeling afbreken. Doet u een redelijk bod, dan zullen wij onderling zeker tot een prijs komen waar iedereen blij mee is. Houdt er bij uw bod rekening mee, dat elk beeld uniek is, ze zijn handgemaakt en u zult dus nergens een gelijke vinden.

Verzendkosten

Elk beeld heeft een ander gewicht, dus de verzendkosten varieren van beeld tot beeld. Ook de afstand en het land vaar de geadresseerde woont, zullen van invloed zijn op de verzendkosten. Voor dat u een bod doet is het dus aan te raden, om bij ons informatie in te winnen over de eventuele verzendkosten. Uiteraard verpicht u zich tot niets, als u deze informatie bij ons aanvraagt. Wij zorgen voor een goede verpakking, en als het mogelijk is zullen we ook eigenhandig het vervoer verzorgen.

Betaling

Gaat u over tot aankoop van één van onze producten, dan krijgt u alle gegevens voor de betaling. Wij kunnen alleen werken met een bank betaling. Als de betaling bij ons binnen is kan het product geleverd worden. Er wordt samen met u gezocht naar een goed moment van afleveren. Als wij zelf afleveren, dan kan er makkelijk een preciese afspraak gemaakt worden. Versturen wij het beeld via een andere vervoerder, dan hebben wij er iets minder invloed op.
Deze site is gemaakt, om de kunst en de kunstenaars uit Zimbabwe, de erkenning te geven die zij verdienen.
Deze site is gemaakt door: Drs. C.D.M. Rijerkerk.    om contact op te nemen.
Symbols in Stone © 2015  /  Algemene voorwaarden