title:'Zimbabwean Art and the artists'
Speciale opdrachten

Voor iedereen die gefacineerd is geraakt door het werk van de talentvolle kunstenaars in Zimbabwe, maar die geen beeld op de site hebben gevonden, is het mogelijk om via een speciale opdracht iets te laten maken. U kunt kiezen voor een kunstenaar, die werk gemaakt heeft dat u mooi vindt, maar nog niet het beeld heeft laten zien dat u graag wilt hebben. Een opdracht geven aan meerdere kunstenaars en eerst aanhoren wat zij er van denken en hoe zij het op willen lossen is natuurlijk ook mogelijk. Wij kunnen de contacten leggen en de mogelijkheden bespreken.

Ook is het mogelijk om iets te laten maken voor een speciaal persoon, of voor een speciale gelegenheid. Misschien naar eigen ontwerp, of naar aanleiding van een verhaal, waarbij u de kunstenaar naar zijn eigen interpretatie zijn gang laat gaan. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.

De prijzen voor deze opdrachten zijn natuurlijk niet makkelijk te geven. Er zal een prijs afgesproken moeten worden met de kunstenaar, het transport en de verpakking moeten worden geregeld en de tijdslimiet voor levering zal moeten worden afgesproken. Het zal duidelijk zijn dat een zeer korte levertijd duurder zal zijn dan een ruime tijdsduur. Kan het met zeevracht, dan duurt het veel langer, dan wanneer het met luchtvracht moet komen, zeevracht is echter wel veel goedkoper. Natuurlijk zal de bekendheid van de kunstenaar ook zijn invloed hebben op de prijs.

Voor de opdracht echt gegeven zal worden, moet er dus veel geregeld en afgesproken worden, alleen zo kunnen we iets leveren voor een afgesproken prijs, waar iedereen blij mee is.

Wij hebben contact met zeer veel kunstenaars in Zimbabwe, vooral de kunstenaars die met steen werken, maar zoekt u iets anders, dan is het voor ons zeker mogelijk om de door u gevraagde kunstvorm te vinden. Er zijn zeer getallenteerde schilders, beeld houwers die werken met steen en hout, kunstenaars die werken met metaal of textiel. Alles tegen zeer schappelijke prijzen.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u die natuurlijk altijd stellen.

Deze site is gemaakt, om de kunst en de kunstenaars uit Zimbabwe, de erkenning te geven die zij verdienen.
Deze site is gemaakt door: Drs. C.D.M. Rijerkerk.    om contact op te nemen.
Symbols in Stone © 2015  /  Algemene voorwaarden